Prskalica 440 l

Model pogodan za manje i srednje poljoprivredne površine bez većih zahteva. Prednosti su mala težina i laka upravljivost.

Svi metalni delovi su izrađeni od kvalitetnog čelika. Konstrukcija je plastificirana što osigurava dugovečnost i lakše održavanje.

Rezervoar je izrađen od polipropilena. Ostali plastični delovi su izrađeni u našem preduzeću, gde su iskustvo i testiranje pokazali dobar kvalitet i visoku izdržljivost.

Standardna oprema na prskalici je sačinjena od antikap nosača dizni, koji su raspoređeni na po 50 cm, sa mesinganim diznama (11004). Dizne se po želji mogu menjati. Filter za ispuštanje tečnosti iz prskalice i rezervoara sačinjen je od polipropilena.

Postoje tri tipa pumpi koje se standardno ugrađuju na prskalice i to Rau pumpa koja je (50 lit/min), Agromehanika i Leško (65 lit/min) i Agromehanika i Rau (105 lit/min).

Od dodatne opreme prskalica može imati nekoliko varijanti grana za prskanje u zavisnosti da li će biti namenjena isključivo ratarstvu ( povrtarstvu), voćarstvu ili vinogradarstvu. Pored toga prskalica može opcionalno imati i uređaj za punjenje rezervoara preko sopstvene pumpe (injektor).

Preduzeće Gumaplast Rau obezbeđuje:

GARANCIJU NA PRSKALICU 1. GODINU.

GARANCIJU NA SVA TRI TIPA PUMPE 3 GODINE.

SERVIS I REZERVNE DELOVE U SAMOM PREDUZEĆU.

TEHNIČKI PODACI
Zapremina rezervoara 660 litara
Pumpa 50 lit / min
65 lit / min
105 lit / min
Zahvat grane 8 metara / 16 dizni
10 metara / 20 dizni

Galerija sa slikama

Prskalica 440 l
Prskalica 440 l
Prskalica 440 l
Pumpa Leško
Prskalica 440 l
Prskalica 440 l